De bypass van een waterontharder

Vaak is een waterontharder van een bypass voorzien. Zo ook de waterontharders uit ons assortiment. Geregeld wordt aan ons gevraagd: wat is een bypass bij een waterontharder? En hoe werkt een bypass bij een waterontharder? In deze blog beantwoorden we deze vragen. We vertellen je meer over de bypass van een waterontharder en hoe dit werkt. Overtuigd van de meerwaarde van een ontharder? Bestel dan een waterontharder met bypass bij ons.

Wat is een bypass bij een waterontharder?

Bypass is van originele een Engels werkwoord dat naar het Nederlands vertaald omzeilen betekent. Het is daarnaast een Engels zelfstandig naamwoord dat ‘omgelegde verkeersweg’ betekent. De bypass van een waterontharder kun je ook zien als een omgelegde weg. Hiermee kun je het water langs een alternatieve route laten lopen. Via een schakelaar zet je de bypass aan of uit. De waterontharder kan omzeild worden. Hiermee kun je zelf bepalen of je onthard water wilt of niet. Op flexibele wijze behoud je de controle over het wel of niet ontharden van water.

Hoe werkt een bypass bij een waterontharder?

De bypass van een waterontharder kun je eenvoudig zelf in- en uitschakelen. In specifieke situaties kan het nodig zijn om hard water te gebruiken. Zo is het inschakelen van de bypass een aanrader als je grote hoeveelheden water gaat gebruiken, bijvoorbeeld een tuin sproeien of een vijver vullen.

Bestel een waterontharder met bypass

Bij Puurwater.nl ontdek je verschillende waterontharders van een hoge kwaliteit. Iedere waterontharder is van een bypass voorzien. Zo bepaal je zelf of je onthard water wilt of niet. Voor zowel kleine als grote huishoudens zijn geschikte waterontharders met bypass te vinden binnen ons aanbod. Daarnaast kun je bij ons terecht voor onderhoud. Bestel nu jouw waterontharder met bypass bij Puurwater.nl. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.