Waterontharder in Leutingewolde

Een waterontharder is de ideale alles-in-één oplossing voor het tegengaan van kalkaanslag en het in goede conditie houden van uw apparatuur. Dit is een apparaat dat ervoor zorgt dat calcium en magnesium uit het water worden gehaald. Deze mineralen zijn de belangrijkste veroorzakers van kalk. Doordat de waterontharder geplaatst wordt op uw waterleiding, zal er uit alle kranen binnen uw woning water stromen dat vrij is van kalk.

Hierbij hebt u de keuze uit meerdere soorten waterontharders, waaronder een kleine waterontharder zoals de PS 10. Andere opties zijn de PS 20, de PS 30 en de Electrolux, die geschikt is voor grote gezinnen bestaande uit twee tot acht personen. Behoefte aan een waterontharder in Leutingewolde? Bij Puurwater bent u hiervoor aan het juiste adres voor alles wat u nodig hebt om uw water te ontharden. Bij ons profiteert u van:

  • Complete oplossingen tegen kalk
  • Waterontharders van de hoogste kwaliteit
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Deskundig advies
  • Meerdere jaren ervaring
  • Installatie mogelijk
  • Jaarlijks onderhoud
  • Levering van zout

.

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Een waterontharder zorgt ervoor dat u kunt genieten van ontkalkt water. Als er geen kalk meer in het water zit, levert dit op vele fronten voordelen op. Zo heeft geen last meer van kalkaanslag. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld minder vaak uw bad of douche schoon te maken of uw waterkoker te ontkalken. Dit zorgt er ook voor dat uw witgoed langer meegaat. Bovendien hoeft u nu minder wasmiddel te gebruiken, omdat dit middel zich nu puur kan richten op uw kleding en niet meer op de kalk in het water.

Ook zeep wordt afgebroken door kalk. Een waterontharder zorgt ervoor dat u minder zeep hoeft te gebruiken onder de douche. Bovendien is ontkalkt water beter voor uw huid. Doordat kalkdeeltjes niet meer de verwarmingselementen kunnen aantasten van onder meer uw vaatwasser of uw wasmachine, is er minder stroom nodig en bespaart u flink op uw energierekening. Een waterontharder is daarom een investering die zichzelf terugbetaalt. Bovendien is dit een milieuvriendelijke optie.

Waterontharder installatie door Puurwater

Een bijkomend voordeel van de keuze voor Puurwater is het feit dat wij de waterontharder montage voor u kunnen uitvoeren. Wij zorgen voor een correcte waterontharder installatie, zodat u hier niet naar hoeft om te kijken. Andere diensten waarvan u bij ons kunt profiteren zijn jaarlijks onderhoud (inclusief de mogelijkheid om de garantie te verlengen) en de levering van het juiste regeneratiezout voor uw waterontharder.

Waterontharder advies: wat is de beste waterontharder voor mij?

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor waterontharder advies op maat. De keuze voor de juiste ontharder kan soms best lastig zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een kleine waterontharder of toch voor een grotere variant? Wij helpen u om de beste waterontharder voor uw situatie te vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk gerust eens rond binnen ons aanbod of vraag een offerte aan. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Mijn vraag gaat over:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright Puurwater.nl - Alle rechten voorbehouden
Advies nodig?